top of page
Franziska WEB-7.JPG

Even voorstellen: je nieuwe copywriter.

Ik schrijf. Dat heb je inmiddels door. What else?

Geboren en getogen in Duitsland, vandaar mijn naam. Misschien had je dat ook al door. En ja, ik was één van die 80 miljoen Duitsers die elk jaar ergens in Zeeland in de strandtent heel trots frietjes met frikándel bestelden. 

Ik weet niet of mijn talenknobbel er iets mee te maken heeft (inmiddels weet ik ook wel dat het frikandél heet), maar de frietjes hebben er in ieder geval voor gezorgd dat ik als dreumes al wist - ooit ga ik in Nederland wonen! 

 

En ja hoor, dreams do come true. Inmiddels ben ik heerlijk gesetteld in Amsterdam en heb ik een studie, een aantal banen, mijn Duitse accent en zelfs een globale pandemie achter de rug. (Die laatste punt stond niet op m’n bucket list, maar hé.) 

 

Nu schrijf ik dus. Over alles wat in me opkomt. Het liefst met humor, maar sowieso altijd met persoonlijkheid. En omdat je van random schrijfsels in de hoofdstad geen hypotheek kunt betalen, heb ik er inmiddels ook mijn werk van gemaakt.

 

Het liefst schrijf ik voor jou. Van creatieve blogs tot killer sales copy, en van webshop teksten tot ingewikkelde informatie gehuld in Jip-en-Janneke taal - ik kan jouw doel en jouw gedachte vertalen naar een aantrekkelijk verhaal. En letterlijk vertalen ook.

Samenwerken is leuk! Wat kan ik voor jou betekenen?

bottom of page